Peugeot Bipper

Bipper


Bipper är vår mest kompakta transportbil. Det är en mycket lättmanövrerad och lättparkerad cityvan som trots sitt kompakta och smidiga yttre, har överraskande mycket att bjuda på. Bipper har en lastkapacitet på 2,5 m3 som tillsammans med lastlängden på 1,5 meter gör det möjlighet att till exempel lasta in en hel Europall. Bränslesnåla motorer håller nere driftskostnaderna.

Peugeots nybilsgaranti inklusive Peugeot Assistance gäller i 3 år eller 100.000 km – det som först inträffar.

Se aktuella erbjudanden.

Komfort

Modern form, med mycket ljusinsläpp gör det är lätt att trivas bakom ratten i en Bipper. Instrumentpanelen i kupén är ergonomiskt utformad med en mängd smarta funktioner och förvaringsfack, som gör jobbet och vardagen i bilen enklare.

Bekväma säten i en rymlig kupé

Spenderar du mycket tid i sin transportbil ska du också sitta och åka bekvämt. Sätena i Bipper är sköna och generösa och passar även för bra för lite längre personer, allt för att erbjuda bästa möjliga sittkomfort under en lång arbetsdag.

Rena nöjet att köra!

Bipper är superkompakt, men har ändå gott om utrymme. Den är liten utanpå, men stor inuti och mycket lätt att manövrera. En dröm i stadskörning.

Med Bluetooth, alltid mer professionellt!

Som tillval finns ljudanläggning med radio och MP3-kompatibel CD-spelare och fyra högtalarna med en effekt på 4×10 W. Med ett handsfreekit Bluetooth® för mobilen kan du använda telefonen utan att behöva släppa ratten.

Allt nära till hands

Bippers ergonomiska instrumentbräda har inte mindre än tolv förvaringsutrymmen. De är mycket användbara när du kör och samtidigt behöver ha med dig papper, pärmar, verktyg, telefoner och andra tillbehör. Bipper kan utrustas med en förarhytt med fler funktioner som underlättar jobbet, till exempel flexisäte* som gör det möjligt att fälla ned passagerarsätet och lasta riktigt långa saker.

*Tillval.

Mycket bra sikt och ljus

Vindrutans storlek, de stora glasade ytorna i kupén och sätenas placering gör att både förare och passagerare har ovanligt bra sikt för att vara en transportbil.

Prestanda

Extremt kompakt men väldigt rymlig. Liten men ändå med stor lastkapacitet – Bipper är otroligt lätt att köra inte minst vid stadskörning. Den riktar sig framförallt till dig som kräver en smidig och bil som är lätt att köra och parkera.

Köregenskaper

För att alltid ha utmärkta köregenskaper oavsett last har Bipper fjädring som är fastsatt i karossen via elastiska mellanlägg/gummiupphängning. Det gör att oljud och vibrationer minskar.

Liten vändradie

Bippers vändradie är endast 9,95 meter! En mycket uppskattad egenskap när du behöver vända på en smal gata eller parkera på ett litet utrymme.

e-HDi teknologi

Bipper finns med Peugeots senaste mikrohybridteknik, vilket innebär att det genereras el när du släpper på gasen och att motorn sätts i standby när bilen stannar, till exempel vid ett trafikljus. Motorn går igång automatiskt och omedelbart när du gasar igen tack vare den energi bilen själv har genererat. Det här ger upp till 15 procent lägre förbrukning och CO₂ -utsläpp.

Modellprogram
MODELLER VOLYM EFFEKT CO₂g/km MILJÖKLASS
Bipper Skåp 1,3 HDi 2,5m³ 75 hk 119 Euro5
Bipper Skåp 1,3 e-HDi Automat MCP 2,5m³ 75 hk 109 Euro5
Galleri
Ladda ner