Peugeot Partner

Partner


Peugeot Partner är en transportbil som riktar sig till dig som är yrkesproffs. Oavsett vilken bransch du verkar i, så kan du sannolikt hitta en Partner som passar just din affärsverksamhet. Partner är en pålitlig arbetskamrat som sätter komfort, flexibilitet och ekonomi i fokus. Eller vad sägs om bland annat tre sittplatser, en mängd stuvfack, plats för två Europallar och bränsleförbrukning som är en av klassens lägsta med Stop & start-funktion. Partner finns med motorer mellan 75 och 120 hk, med manuell växellåda eller automat, samt i två lastlängder. Självklart kan du proffsutrusta din Partner helt efter dina egna önskemål.

Peugeots nybilsgaranti inklusive Peugeot Assistance gäller i 3 år eller 100.000 km – det som först inträffar.

Se aktuella erbjudanden.

Versioner

Alla affärsverksamheter har sina specifika krav och behov. Oavsett om du jobbar som egen småföretagare eller som inköpsansvarig för vagnparken på ett större företag är Peugeot Partner en transportbil som kan uppfylla och lösa ditt företags specifika transportbilsbehov – Partner finns i ett flertal olika versioner. Vilken passar dig?

Karosser
Dimensioner

Peugeot Partner finns tillgänglig i två olika längder; L1 på 4,38 m och L2 på 4,63 m. Bägge med en bredd på 1,81 m med infällda backspeglar.

Lastlängd:
Kort version L1:

1,80 till 3 m (med Multi-Flex-säte)*.

Lång version L2:
2,05 till 3,25 m (med Multi-Flex-säte)*.

Lastbredd mellan hjulhus 1,23 m.
Innermått höjd; 1,25 m.
Bakdörrar bredd lastöppning 1,62 m respektive höjd 1,20 m.

* Tillval.

Partner lång
Partner lång

För företag med behov av att transportera lite längre laster, till exempel inom VVS branschen, finns Partner L2 som ett utmärkt alternativ.

Lastöppning
Lastöppning

Partner är funktionell och enkel att använda. Den är lätt att lasta i och ur tack vare den låga lasttröskeln och de asymmetriska bakre svängdörrarna som kan öppnas i 180°. Med en eller två sidoskjutdörrar* blir det ännu lättare. Bakljusens höga placering gör att de också skyddas vid en mindre sammanstötning.

* Tillval.

Komfort

Ditt yrke kräver att du är mer och mer uppkopplad och tillgänglig. Nya Partner är anpassad för dina nya arbetsförhållande, tack vare bästa tänkbara uppkopplingsfunktioner.

Audiosystem och navigation

Instrumentpanelen innehåller CD-radio MP3 WIP Sound* med rattreglage. WIP Nav är vårt system för navigation med handsfree-funktion. Systemet innefattar en 7” färgskärm, Bluetooth® och USB-uttag för MP3-spelare.

* Tillval.

Backkamera

Backkameran* aktiveras automatiskt när backen läggs in och ger föraren en bild av körriktningen på 7-tumspekskärmen, vilket gör bilen lättare och säkrare att manövrera.

*Tillval

Parkeringsradar fram och bak*

Parkeringsradar, som fungerar både med ljudsignal och visuellt stöd, känner av hinder** i närheten av bilen medan du manövrerar. Den kan kopplas till en backkamera* för att ge dig ännu större kontroll i trånga utrymmen.

*Tillval
**Se användarmanualen för mer information.

Active city brake*

Active City Brake (automatisk inbromsning vid kollisionsrisk i stadstrafik) är en bromsfunktion som aktiveras när bilen kör under 30 km/h. Active City Brake minskar risken för allvarlig kollision i stadstrafik om föraren inte reagerar.

*Finns som tillval.

Säkerhet

Partner är försedd med senaste generationens teknologi för att öka säkerheten och förenkla körningen. Med hjälp av de här funktionerna kan du köra säkrare och öka bilens livslängd.

 • Bromssystem
  Med två ventilerade på 283 mm fram och två oventilerade på 268 mm bak, kan Partner bromsa effektivt i alla lägen.
 • ABS
  De låsningsfria bromsarna (ABS) låter dig behålla färdriktningen och förhindrar att hjulen låser sig vid kraftiga inbromsningar.
 • EBD
  Den elektroniska bromskraftsfördelningen (EBD) styr bromsningen hjul för bättre säkerhet, särskilt i kurvor.
 • EBA nödbromsassistans
  Nödbromshjälpen ökar bromskraften när du måste bromsa in snabbt. Den här funktionen har som syfte att reducera bromssträckan maximalt.
 • ESC
  ESC (elektronisk stabilitetskontroll) förhindrar att bilen sladdar, genom att, inom gränserna för vad som är fysiskt möjligt, föra tillbaka bilen i färdriktningen om färddatorn upptäcker en under- eller överstyrning.
 • ASR
  Antispinnsystemet (ASR) är kopplat till ESC och förhindrar att däcken spinner vid dåligt väggrepp.
 • Starthjälp i backe
  Funktionen Starthjälp i backe bromsar bilen i backar med en lutning på över 5 %. Det ger föraren tid att föra foten från broms- till gaspedalen.
 • Automatisk tändning av varningsljus
  Vid snabb inbromsning tänds varningsblinkersen automatiskt för att minska risken för kollision.
 • Dimljus*
  För ökad säkerhet och optimal sikt på vägen tänds ena dimljuset på insidan i en kurva när du rullar i under 40 km/h. Det här extraljuset uppskattas särskilt i stadstrafik, i korsningar, på mycket kurviga vägar och när du parkerar.
  *Tillval.
 • Farthållare/Fartbegränsare*
  Farthållaren hjälper dig att hålla en konstant hastighet utan att du behöver gasa. För ännu större säkerhet finns den fasta fartbegränsaren som låter dig programmera en maxhastighet för bilen. Du kan programmera upp till fyra olika hastigheter.

*ingår i Nya PRO Pack. Det finns endast fartbegränsare på Partner Electric.

Prestanda

De helt nyutvecklade BlueHDi-dieselmotorerna uppfyller kraven enligt Euro 6- standard. Genom den unika kombinationen av SCR-systemet (Selective Catalytic Reduction**) och partikelfiltret, minskar BlueHDi-tekniken utsläppet av NOx-partiklar (kväveoxid) med över 90 %, samtidigt som CO2-utsläppen och förbrukningen minskar och 99,9 % av alla partiklar elimineras.

*Euro 6 är en europeisk miljöstandard som syftar till att minska utsläppen av förorenande ämnen.
**Selektiv katalytisk avgasrening.

1,6 L BlueHDi 75 hk 5 vxl

Denna dieselmotor i ingångsklassen, med common rail-insprutning, ger god prestanda vid låga och medelhöga varvtal.

1,6 L BlueHDi 100 hk S&S 5 vxl

Den här nya BlueHDi-motorn kan fås med manuell eller ETG6 – växellåda och ger både extra prestanda och ännu lägre bränsleförbrukning (upp till 16 % lägre) och koldioxidutsläpp: från 0,4 l/100 km respektive 106 g/km.

1,6 L BlueHDi 120 hk S&S 6 vxl

Den här motorn toppar utbudet av nya BlueHDi-motorer med en effekt på 88 kW (120 hk) och ett vridmoment på 300 Nm vid 1750 varv/min.

Modellprogram
MODELL KAROSS VOLYM EFFEKT CO
 g/km
MILJÖKLASS
Partner Skåp 1,6 BlueHDi L1H1 3,3m³ 75 hk 112 Euro6
Partner Skåp 1,6 BlueHDi L1H1 3,3m³ 100 hk 110 Euro6
Partner Skåp 1,6 BlueHDi Automat MCP L1H1 3,3m³ 100 hk 108 Euro6
Partner Skåp 1,6 BlueHDi L2H1 3,7m³ 100 hk 110 Euro6
Partner Skåp 1,6 BlueHDi Automat MCP L2H1 3,7m³ 100 hk 108 Euro6
Partner Skåp 1,6 BlueHDi L1H1 3,3m³ 120 hk 114 Euro6
Galleri
Ladda ner