Peugeot Partner Electric

modell_partner_electric_940x280


Vi tar ytterligare ett steg i den tekniska utvecklingen och har nu en modell med en motor som är 100 % eldriven. Med minskad miljöpåverkan och med innovativa transportlösningar följer ökad körglädje. Partner Electrics succé bygger på kompromisslös flexibilitet, användbarhet och den har dessutom en lastkapacitet som är bland de bästa i sitt segment. Partner Electric har en elmotor med dynamisk förstklassig prestanda och en effekt på 49 kW (67 hk) samt en räckvidd på 170 km vid blandad körning (NEDC) vilket skapar förutsättningar för flexibilitet i vardagen.

Peugeots nybilsgaranti inklusive Peugeot Assistance gäller i 3 år eller 100.000 km – det som först inträffar.

Se aktuella erbjudanden.

Versioner

Alla affärsverksamheter har sina specifika unika krav och behov. Och oavsett om du jobbar som egen småföretagare eller som inköpsansvarig för vagnparken på ett större företag, är Partner Electric en transportbil som kan uppfylla och lösa ditt företags specifika transportbilsbehov – Partner Electric finns i ett flertal olika versioner. Vilken passar dig?

Karosser
Karosser längd och bredd

Peugeot Partner Electric finns tillgänglig i två olika längder; L1 på 4,38 m och L2 på 4,63 m. Bägge med en bredd på 1,86 m med infällda backspeglar.

Lastlängd:
Kort version L1:
1,80 till 3 m (med Multi-Flex-säte)*.

Lång version L2:
2,05 till 3,25 m (med Multi-Flex-säte)*.

Lastbredd mellan hjulhus 1,23 m.
Innermått höjd; 1,25 m.
Bakdörrar bredd lastöppning 1,62 m respektive höjd 1,20 m.

* Standard i Sverige.

Partner lång
Partner lång

För företag med behov av att transportera lite längre laster, till exempel inom VVS branschen, finns Partner L2 som ett utmärkt alternativ.

Lastöppning
Lastöppning

Partner Electric är funktionell och enkel att använda. Den är lätt att lasta i och ur tack vare den låga lasttröskeln och de asymmetriska bakre svängdörrarna som kan öppnas i 180°. Med en eller två sidoskjutdörrar* blir det ännu lättare. Bakljusens höga placering gör att de också skyddas vid en mindre sammanstötning.

* Tillval.

Komfort

I Partner Electric finns utrustning som gör arbetsdagen bekvämare för dig som tillbringar mycket tid i bilen. Ljudnivån i Partner Electric tillhör de lägsta i sin klass, vilket gör långa resor mer avkopplande.

DET FLEXIBLA MULTIFLEX-SÄTET

Partner Electric har en flexibilitet utan motstycke. Med Multiflex-sätet* får man en extra sittplats i kupén för en tredje passagerare och det går att anpassa innerutrymmet, lastutrymmet och kupén efter dina behov.

Partner Electric är exceptionellt anpassningsbar och har unika prestanda när det gäller lastkapacitet och användarvänlighet. Sidoplatsen på Multiflex-sätet kan fällas helt för att frigöra ett platt golv som blir en fortsättning av lastutrymmet. Partner Electric kan alltså ta laster upp till 3 meter långa (3,25 meter i den långa versionen) vid en höjd på 10 centimeter.

Sittplatsen på sidoplatsen kan även fällas helt så att höga föremål kan transporteras i kupéutrymmet. I ryggstödet i det mellersta sätet finns en skrivplatta och under den uppfällbara sitsen under den uppfällbara sitsen finns ett väl dolt förvaringsutrymme.

* Standardutrustning i Sverige

DET BÄSTA INOM ELTEKNOLOGI

Partner Electric har en elmotor med hög dynamisk prestanda med en effekt på 49 kW (67 hk) och ett omedelbart tillgängligt vridmoment på 200 Nm.

Utrustad med en steglös och konstant inkopplad automatväxel ger en känsla av dynamik och smidighet redan från start redan och vidare under alla accelerationsfaserna utan att behöva byta växel. Räckvidden på 170 km vid blandad körning (NEDC) ger stor flexibilitet i vardagen. Partner Electric är tystgående vilket är karaktäristiskt för elbilar, detta fullbordar körupplevelsen.

Den har ett Elektroniskt Antisladdsystem (ESP) som standard och det är kopplat till starthjälp i backe, vilket ökar användarsäkerheten. Partner Electric är utrustad med 100 % elektrisk kupévärmare som gör det möjligt att snabbt få upp temperaturen.

EN OTROLIG ENERGI

Partner Electric är utrustad med två litiumjonbatterier med hög energidensitet. De har en kapacitet på 22,5 kW/h. Batterierna är placerade under lastrumsgolvet framför och bakom bakaxeln, vilket bevarar köregenskaperna för Peugeot Electric och påverkar inte lastutrymmets volym.

Galleri
Ladda ner